пятница, 16 февраля 2018 г.

Тиждень безпечного інтернету

    У рамках Тижня безпечного інтернету з 6 по 9 лютого у гімназії були проведені наступні заходи: 
           - виховні години «Безпечний інтернет». Діти кожний у своєму класі розповіли про негативні та позитивні сторони інтернету, про небезпеку, з якою можна зіткнутися в інтернеті та шляхи її подолання. Були проведені цікаві ігри та продемонстровані повчальні відеоролики, увесь захід супроводжувався мультимедійною презентацією. 
           - для учнів 6 класів бібліотекар філії № 7 Василішена Н. В. провела цікавий захід нетикет – чат «Пригоди у контенті». Під час заходу учні дізналися як безпечно користуватися інтернет-сайтами, спілкуватися у соціальних мережах та розпізнавати шкідливі віруси, переглянули інформаційні відеоролики. Слід всім пам’ятати.
          - конкурс малюнку «Безпечний інтернет»
           У наш час інтернет став потужним ресурсом, який при правильному використанні допоможе розкрити потенціал кожної дитини. Головне, що залишається - це забезпечити собі безпеку в режимі онлайн. Треба розуміти, що інтернет -це лише інструмент, яким ми користуємося, щоб отримати відповіді на свої питання, і кожен має це робити з розумом, а краще знайти себе у реальному житті.





Комментариев нет:

Отправить комментарий