четверг, 10 мая 2018 г.

 "Родина - за здоровий спосіб життя"
10 травня у Херсонській гімназії №3 відбулося яскраве спортивне свято для учнів початкої школи. Чотириста малюків разом з учителями і батьками зібралися  на стадіоні "Корабел". Зібралися для того, щоб поаплодувати  нашим сміливим, відважним татам, які завжди готові відгукнутися на поклик дитини і побажати їм у майбутньому зберігати таку ж готовність до участі у шкільних справах, і мамам, які сьогодні відволіклися від кухні, прання, бігання по крамницях і прийшли не тільки підтримати своїх чоловіків і дітей, а й самі взяли участь у змаганнях.
Шість  сімей обєдналися в три  дружні команди.  Різноманітні  естафети захопили учасників команд своєю цікавістю. "Стріла", "Блискавка", "Комета"-такі назви своїм командам обрали учасники і не помилися, кожна команда виправдала свою назву. Святковий настрій тривав на стадіоні протягом всього свята. Переможці змагань -учасники команди "Комета" отримали від оргкомітету (виховного відділу гімназії) солодкий приз - торт, а лауреати -цукерки.
Ми дуже вдячні нашим батькам і дітям, які взяли участь у спортивному святі. І хочеться побажати, щоб у всіх сім'ях було все гаразд, щоб всі були здорові. А проведення таких яскравих заходів стане доброю традицією!!!





 

Комментариев нет:

Отправить комментарий