понедельник, 14 октября 2019 г.

Тиждень захисника України
Перед державним святом- Днем Захисника України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці у Херсонській гімназії №3 Херсонської міської ради пройшов тиждень Захисника України. Кожний день тижня мав свій девіз і був насичений заходами національно-патріотичного спрямування. Учні 5-6 класів взяли участь у акції «Тепло наших сердець», підсумком якої був збір малюнків та листівок для наших воїнів.
Учні сьомих класів склали колаж «З Україною в серці». Діти принесли виготовлені власними руками символи України, державності, козацтва і створили таким чином панно, яке прикрасило хол гімназії.
На відкрите засідання клубу національно-патріотичного виховання були запрошені учні 7-х,8-х,9-х та 11-х класів. Члени клубу підготували провели цікаву інтерактивну вікторину «Козацькому роду нема переводу», учасниками якої стали учні 7-х класів.
Завершився тиждень справжнім святом козацької слави. «Козацькі забави» зібрали в спортивній залі гімназії три команди восьмикласників і майже 100 уболівальників. На свято до гімназії завітали голова адміністрації, гетьман у південному регіоні, отаман Херсонського обласного товариства українського реєстрового козацтва Капленко Є.А. та отаман Херсонського товариства українського реєстрового козацтва Музика С. М. Гості побажали учасникам змагань наснаги і перемоги та подарували кожній команді волейбольний м’яч.
У День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці від щирого серця хочеться побажати всім нам міцних сил і незламної віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов'язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань. Хай береже усіх від усіляких бід Свята Богородиця!











 

Комментариев нет:

Отправить комментарий