вторник, 10 ноября 2020 г.

Міс та містер гімназії -2020

                                                      Міс та містер гімназії -2020

6 березня, за ініціативи учнівського самоврядування у Херсонській гімназії № 3 відбувся конкурс «Міс та містер гімназії», на якому обрали містера т міс гімназії 2020. Конкурс відбувався серед учнів 9-11 класів, у ньому взяли участь 5 пар конкурсантів.

Діти змагались у наступних конкурсах: «Арочка», на оцінювання зовнішнього вигляду та образу учасників; «Візитка», де учасникам треба було представити свою пару оригінальним способом; «Етикет»; конкурс для хлопців «Зрозумій мене без слів», де їм треба було за допомогою жестів запросити дівчину на побачення; конкурс для дівчат «Вірші про кохання», «Знання-сила»; «Танцюють всі», де парам треба було танцювати під різні стилі музики. За результатами конкурсів та рішенням журі звання «Міс і містер гімназії -2020» вибороли учні 11 класу – Пономаренко Ангеліна та Єрохін Ілля.

Всі учасниці та учасники достойно представили себе на конкурсі та отримали титули у номінаціях:

- «Найкмiтливішапара»- учні 9-Б класу - Семенюк Анастасія та Смирнов Дмитро

- «Найвеселіша пара» - учні 10-Б класу – Соколова Юлія та Хмелярчук Данило

- «Найартистичніша пара»- учні 9-А класу – Семенченко Яна та Барладим Максим

- "Найромантичніша пара» - учні 10-А класу – Кожевіна Дар’я та Шевченко Ілля.

Напередодні конкурсу було голосування в мережі Instagram для визначення переможців глядацьких симпатій, у якому перемогла пара 10-Б класу Соколова Юлія та Хмелярчук Данило.

Захід пройшов в сімейній, теплій атмосфері, пари подарували глядачам свято і радість, та отримали навзаєм море оплесків, щирих вражень та позитивних емоцій.


Комментариев нет:

Отправить комментарий